- Διαφήμιση -

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του EHF European Cup πανηγύρισε η ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ. Με γκολ του Χριστόδουλου Μυλωνά, 15 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, η Ένωση επιβλήθηκε με 29-23 της CSM Βουκουρεστίου και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα.

Η ΑΕΚ, η οποία δεν έχει επίσημα παιχνίδια από τον Νοέμβριο, έφτασε σε μία μεγάλη ανατροπή αφού είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς με 28-23 στη Ρουμανία.

- Διαφήμιση -

Οι Ρουμάνοι ήταν ένα πολύ υψηλό εμπόδιο, το οποίο οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια κατάφεραν να ξεπεράσουν και πλέον δικαιούνται να κάνουν όνειρα για ακόμα πιο μεγάλα πράγματα στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει από νωρίς μία διαφορά και προηγήθηκε με 14-9 στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η επανάληψη εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τους Ρουμάνους να μειώνουν σε 19-17 και την ΑΕΚ να βγάζει αντίδραση και να ξεφεύγει εκ νέου με 24-19.

Στο καθοριστικό τελευταίο δεκάλεπτο, οι Ρουμάνοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το το σκορ του πρώτου αγώνα (28-23) κι όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Ωστόσο, ο Μυλωνάς είχε διαφορετική άποψη. Με δικό του γκολ η ΑΕΚ έφτασε στο 29-23 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στην επόμενη επίθεση των Ρουμάνων ο Μπάουερ έκανε μία σπουδαία επέμβαση και κράτησε την πρόκριση για την ΑΕΚ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.