- Διαφήμιση -

Μοίραζε συγχαρητήρια ο προπονητής του Άργη Καλαμάτας, Κώστας Πετρόπουλος, μετά την επιτυχία της ομάδας του με αντίπαλο τον Νηρέα Χαλανδρίου (18-7), που ισοδυναμεί με παραμονή στην Α2 κατηγορία.

Μιλώντας στο pisina.net, τόνισε: «Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Άργη Καλαμάτας. Καταφέραμε να παραμείνουμε στην Α2, κερδίζοντας στα play out με 2-0 νίκες την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, που μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο χρόνια βρισκόταν στην Α1, γεγονός που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία μας.
Είχα πει από την αρχή ότι δεν θα είμαστε περαστικοί σε αυτή την κατηγορία» είπε για να προσθέσει:

- Διαφήμιση -

«Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα από την αρχή της χρονιάς, τραυματισμούς, χώρος προπόνησης κ.α. Πολλές φορές βρεθήκαμε να διεκδικούμε τη νίκη σε παιχνίδια με καλές εμφανίσεις, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τους ανάλογους βαθμούς. Η απειρία της κατηγορίας για αρκετούς από εμάς, τόσο για το προπονητικό team, όσο και μεγάλο μέρος των παικτών μου, μας έφερε να διεκδικούμε την παραμονή της ομάδας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των playout.

Η ομάδα βελτιωνόταν σε κάθε παιχνίδι, σταθεροποιήσαμε ψηλά την απόδοσή μας και αυτό μας βγήκε στα δύο παιχνίδια με τον Νηρέα Χαλανδρίου, που παρόλο που δεν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας καταφέραμε να κάνουμε το 2-0» και συμπλήρωσε:

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου τόσο για τις νίκες παραμονής στα play out, όσο και για τη αγωνιστικότητά τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τους ευχαριστώ που θυσίασαν χρόνο από την οικογένειά τους για να παρευρίσκονται στις υποχρεώσεις τους με την ομάδα, τόσο στις προπονήσεις και στους αγώνες. Από αύριο ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, στην οποία ο Άργης Καλαμάτας θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένος, με νέους στόχους».


Pisina.net

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.