- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση:

“Καταδικάζουμε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο μεταξύ μας παιχνίδι στο Βλαχόπουλο με την τοπική ομάδα εχθές 7 Απριλίου 2024 αμέσως μετά την επίτευξη γκολ της τοπικής ομάδας.

- Διαφήμιση -

Ευχόμαστε στην τοπική ομάδα να καταφέρει να απομονώσει αυτούς τους λίγους που δημιουργούν προβλήματα. Επιφυλασόμαστε για την υγεία του τραυματισμένου παίκτη μας (δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι) και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Για την ομαδα μας δεν ειναι αυτοσκοπός και βασική επιδίωξη ή ”άνοδος”, όπως προφανώς είναι για κάποιους άλλους, όπως και η ”αποφυγή του υποβιβασμού”. Θέλουμε και προσπαθούμε, τα παιδιά των ακαδημιών μας,(Αναγεννηση και Τιτάνες) να μπορούν να ονειρεύονται την συμμετοχή τους, στην πρώτη ομάδα και οι γονείς τους να τα χειροκροτούν από τις κερκίδες των γηπέδων με ασφάλεια.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και τους λίγους φιλάθλους της ομάδας του Βλαχόπουλου που αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν είχαμε χειρότερα, δεδομένου ότι στην εξέδρα υπήρχαν αρκετές γυναίκες και μικρά παιδιά. Δυσάρεστο γεγονός ότι η αστυνομία ποτέ δεν εμφανίστηκε αν και κλήθηκε.

Από πλευράς Αναγέννησης θα γίνει έλεγχος για την συμπεριφορά των παικτών μας εάν υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά και οι παίκτες μας θα τιμωρηθούν βάση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας μας”.

Το ΔΣ του ΑΠΣ Αναγέννηση Παραλίας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.