- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος αποτελεί τον αρχιτέκτονα του Δίωνα Κυπαρισσίας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Τριφυλίας μίλησε στο SportsPlus για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με την Καλαμάτα BC και τους στόχους της ομάδας του.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Το ματς της Κυριακής είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Αρχικά ήμασταν εμείς μπροστά, στη συνέχεια πέρασε η Καλαμάτα BC και στο τρίτο δεκάλεπτο αντιδράσαμε και πήραμε τη σημαντική νίκη.

Η ομάδα της Καλαμάτας ήταν αξιόμαχη και σίγουρα θα αποτελέσει έναν εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Είχαμε ένα θέμα με την απουσία από τις προπονήσεις του Μιχαλόπουλου, αλλά όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω και ανταποκριθήκαμε.

Στόχος μας είναι να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να επαναφέρουμε τον Δίωνα εκεί που ανήκει, δηλαδή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που έχουμε στις τάξεις μας τον πολύπειρο Πελεκάνο δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι διαφορετικό. Ο παίκτης αυτός είναι κόσμημα για την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω παίκτη. Είναι πραγματικός στρατιώτης της ομάδας αποτελεί παράδειγμα για τους νεαρούς συμπαίκτες του, τους οποίους βοηθάει με κάθε τρόπο.

Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι προφανής, αλλά θα εξαρτηθεί και από διάφορους παράγοντες όπως οι τραυματισμοί και οι άτυχες στιγμές.

Προχθές, παρά το γεγονός ότι ήμασταν άστοχοι και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, αντιδράσαμε και δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Καλαμάτας που ήταν πολύ ανταγωνιστική και όλοι μαζί προσφέραμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.