- Διαφήμιση -

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος αποτελεί τον “μαέστρο” στην καλοδουλεμένη..”μηχανή” του Παναθηναϊκού Καλαμάτας που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής.

Ο ικανότατος προπονητής μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή πορεία και τους στόχους της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

” Για το χθεσινό παιχνίδι θέλω να πω πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου όλη την εβδομάδα το είχαμε επισημάνει ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει καλές μονάδες παικτων και παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Το σκορ δεν λέει τίποτα γιατί εμείς ευτυχισαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και εκεί που το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο ο αντίπαλος, βάλαμε ένα όμορφο γκολ το δεύτερο και άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε πάλι γρήγορα γκολ και εκεί πιστεύω τελείωσε το παιχνίδι γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία και βάλαμε για περίπου 15-20 λεπτα τεσσερα παιδιά 14 χρόνων που έχουν ανέβει από την ακαδημια μας.

Οσο για την μέχρι τώρα πορεία μας είμαστε ικανοποιημένοι και συνεχίζουμε την καθημερινή μας δουλειά στο γήπεδο για να βελτιωνομαστε και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για τους στόχους μας είναι κάθε αγωνιστική να είμαστε καλύτεροι και να προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για το θετικό αποτέλεσμα εντός και εκτός έδρας. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι έχουμε κάνει.

Δεν μπορώ να μην πω για το συνεργάτη μου στο αντρικό τμήμα τον Κο Αγγελή Αντώνη για τη δουλειά που κάνει στους τερματοφυλακες και στην λειτουργία της ομάδας εντος και εκτος αποδυτηρίων. Ακομα θα ήθελα να πω για τον συνεργάτη μου Κο Μπουραντωνη Σωτήρη για την δουλειά που κάνουμε στην ακαδημια, ώστε να έρχονται τα παιδιά στο αντρικό και να βγάζουν το ταλέντο τους και την δουλεια τους στο γήπεδο.

Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους γονείς που είναι και στην διοίκηση της ομάδας που βοηθάνε καθημερινά στο γήπεδο και παρέχουμε κάποια πράγματα στα παιδιά ώστε να έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.