- Διαφήμιση -

Ο Αντώνης Κούτρης αποτελεί τον αρχιτέκτονα της πολύ καλής ομάδας του ΓΣ Γαργαλιάνων.

Ο ικανότατος τεχνικός μίλησε στο SportsPlus για το χθεσινό μεγάλο διπλό της ομάδας του, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για τους στόχους του συγκροτήματος των Γαργαλιάνων.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν απέναντι σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με έφεση στο σουτ και τις πολύ καλές συνεργασίες των παικτών της
Ήμασταν έτοιμοι για αυτό κι όλα πήγαν καλά
Τώρα κοιτάμε το επόμενο με την Νέα Κίο η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη στο γήπεδο της επί της Παναχαϊκής και θα φροντίσουμε να είμαστε σωστα προετοιμασμένοι για ό, τι μας προκύψει μέσα στο παιχνίδι.


Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του κι εμείς πηγαίνουμε με ηρεμία και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι με συγκέντρωση και σωστή αξιολόγηση των αντιπάλων μας.
Αν εξαιρέσουμε την μεγάλη απώλεια για εμάς του Γιώργου του Καραγιαννίδη οι υπόλοιποι παίκτες ειδικά οι καινούριοι μπαίνουν σιγά σιγά στην φιλοσοφία της ομάδας κι έχουμε σημαντική βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.


Οι στόχοι μας είναι πάντα να πλασαριστουμε ψηλά στην βαθμολογία και ταυτόχρονα να βελτιώνουμε τους παίκτες μας και να εντάσσουμε σιγά σιγά τα νέα μας παιδιά σε αυτό το επίπεδο.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.