- Διαφήμιση -

Ο Νίκος Μανιατέας αποτελεί τον αρχιτέκτονα του Αστέρα Βαλύρας.

Ο ικανότατος προπονητής μίλησε στο SportsPlus για το φετινό πρωτάθλημα και την πορεία της ομάδας του. Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Φέτος θεωρώ πως γίνεται ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων στην συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς οι περισσότερες ομάδες βαθμολογικά είναι πολύ κοντά, αλλά είναι κοντά και σε ποιότητα και πιστεύω θα αργήσουν πολύ να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.


Για εμάς ήταν μια περίεργη εβδομάδα μετά το θέμα που προέκυψε με τους χορηγούς ,αλλά θεωρώ η διοίκηση πήρε την σωστή απόφαση προς το όφελος της ομάδας.


Ήμασταν 3 αγωνιστικές χωρίς νίκη και για εμάς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τους 3 βαθμούς, το οποίο και καταφέραμε.


Ξέραμε βέβαια ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά για εμάς κάθε ματς είναι το ίδιο.

Τώρα πηγαίνουμε σε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την Στενωσια, μια ομάδα που είναι φορμαρισμένη και πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για να την αντιμετωπίσουμε.


Έχουμε χτίσει από πέρυσι μια ομάδα – οικογένεια με τα παιδιά να είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και αυτό είναι που θα μας οδηγήσει και φέτος στην επιτυχία.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.