- Διαφήμιση -

Ο Αντώνης Κούτρης μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο προπονητής των επιτυχιών. Με την εξαιρετική του δουλειά και φέτος στον ΓΣ Γαργαλιάνων, κατόρθωσε να βάλει την ομάδα της Τριφυλίας στα πλέι οφ ανόδου και τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι.

Ο ίδιος μίλησε στο Sportsplus για την επιτυχία αυτή.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

Όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα και τα άτομα κοντά σε αυτήν, θεωρούσαμε την ομάδα από αυτές που δικαιούνται να είναι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Θα μπούμε μέσα στα play offs και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.
Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία, όπως ας πούμε ο πλήρης Προμηθέας, όμως τα παιχνίδια των play offs είναι μια διαφορετική ιστορία.
Ανυπομονούμε λοιπόν να ξεκινήσουν!!!

Σε ερώτηση μας για το αν ήταν δικαίωση των προσπαθειών τους η είσοδος στα πλέι-οφ, μας απάντησε:

Είναι σίγουρα δικαίωση το να βρισκόμαστε στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο γιατί διαχειριστήκαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς χωρίς το γήπεδο μας στην προετοιμασία και μέχρι την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον τραυματισμό του Γιώργου του Καραγιαννίδη και με τις συνεχόμενες ελλείψεις παικτών σε πολλά παιχνίδια .

Μπαίνοντας όμως στο γήπεδο μας μαζί με τον κόσμο μας, που δημιουργούσε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα για να παίξεις μπάσκετ, πήραμε δύναμη και μπορέσαμε και φέραμε την ομάδα εκεί που έπρεπε
Αυτόν τον κόσμο μας περιμένουμε και στα play offs να γεμίσει το γήπεδο και να μας ωθήσει όσο πιο ψηλά γίνεται!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.