- Διαφήμιση -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται τα φιλικά προετοιμασίας της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γ Εθνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

- Διαφήμιση -

Οι υδατοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν το σαββατοκύριακο σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στην Αθήνα με ομάδες της πρωτεύουσας. Μάλιστα, την αποστολή της ανδρικής ομάδας την ακολούθησαν 3 νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που την περσινή αγωνιστική σεζόν είχαν αγωνιστεί στην κατηγορία μίνι παίδων. Πρόκειται για τους Χιώτη Δημήτρη 13 ετών, Μπαζανη Γιάννη 13 ετών και Πετρόπουλο Αντώνη 11 ετών, οι οποίοι έλαβαν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια αγωνιζόμενοι στο πλευρό των μεγαλύτερων συναθλητών τους, αποκομίζοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την οργανωμένη και μόνιμη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα ηλικιακά τμήματα υδατοσφαίρισης, κάνει πράξη τη σύνδεση των ακαδημιών με την ανδρική ομάδα και το επόμενο διάστημα θα προστεθούν νέοι «μικροί» αθλητές στο προπονητικό και αγωνιστικό πλάνο της ανδρικής ομάδας.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την «ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ».

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της
Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.