- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Τον ενθουσιασμό και την αγωνία στο κοινό θα τη δινουν οι αθλήτριες μας !! την ψυχαγωγια του ομως μετα μουσικης απο φετος και για πρώτη φορα σε γήπεδο της πόλης εχει αναλάβει η σχολη Κινησης Τεχνη με τις μαζορετες του !!!!
η σχολη Κινησης Τεχνη εχει εδρα τη Μεσσηνη. Εγκαινιαζουμε ετσι και ενα δευτερο πολο συνεργασιας με επιχειρήσεις σε ομορες πόλεις με την εδρα της ομάδας μας !!

- Διαφήμιση -

Η Ιωάννα Κωνσταντακόπουλου που διευθυνει τη σχολη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεσσήνη. Η ενασχόληση της με το χορό ξεκίνησε από παιδική ηλικία, και παράλληλα με τις σπουδές στο τμήμα Βιολογίας Αθηνών, συνέχισε και τις σπουδές της σε χορούς Latin-Ballroom, Modern ISTD, Belly dance, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Salsa και Hip Hop. Τα τελευταία χρόνια πιστοποιήθηκε ως Pilates instructor, και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στον χώρο του fitness. Μετρά 17 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία και από το 2018 διατηρεί τη δική της σχολή χορού KINISIS TEXNH στην Μεσσήνη συμμετέχοντας σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Ελπιζουμε οτι αυτη η νοτα χαρας και αισιοδοξιας που θα συνδυασουν τα χορευτικα νιατα με τα αθλητικα νιατα της ομαδας μας να φερουν ενα νεο αερα στην πολη !!!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.