- Διαφήμιση -

Έγινε γνωστός ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Με την ισχυρή Μπενφίκα στην Τούμπα -σε νοκ-άουτ αγώνα- θα παίξει την πρόκριση του ο “δικέφαλος του Βορρά”. Στο… βάθος η Κράσνονταρ.

Ανεπιθύμητη κλήρωση! “Μάχη” ΠΑΟΚ – Μπενφίκα έβγαλε η κληρωτίδα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον μεγάλο νοκ-αγώνα να δίνεται στην Τούμπα.

- Διαφήμιση -

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Σάμαρη και Βλαχοδήμου σε μονό παιχνίδι στην Τούμπα στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή παρουσία μέχρι τον Δεκέμβριο, αφού έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν την Μπενφίκα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι προηγούμενες κόντρες των δυο ομάδων ήταν για το Κύπελλο UEFA (1999-00, 2013-14), ενώ η τελευταία ήταν για τα play off του Champions League την σεζόν 2018-19. Ο απολογισμός του “Δικεφάλου του Βορρά” είναι μια νίκη, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες με τέρματα 5-12.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα play off της διοργάνωσης (σε διπλά παιχνίδια αυτή τη φορά) τη ρωσική Κράσνονταρ.

Τα ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση
Στο… μονοπάτι των πρωταθλητών

Φερεντσβάρος – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Καραμπάγκ – Μόλντε

Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας

Μίντιλαντ – Γιούνγκ Μπόις

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντιναμό Μπρεστ

Στο… μονοπάτι των μη πρωταθλητών

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

Ντιναμό Κιέβου-Άλκμααρ

Γάνδη-Ραπίντ Βιέννης

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.