- Διαφήμιση -

Μια εντελώς νέα προσπάθεια ξεκινά ο Ολυμπιακός Καλαμάτας με νέα ισχυρή διοίκηση. Η ομάδα θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής κατηγορίας και μεγαλύτερο εχέγγυο σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η παραμονή του προπονητή, Γιώργου Γρηγορόπουλου.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Ξεκινάμε μια εντελώς νέα προσπάθεια με μια νέα ισχυρή διοίκηση. Αποφάσισα να παραμείνω και να συνεχίσω το έργο που έχω αναλάβει τα τελευταία χρόνια. Στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα – οικογένεια με άριστο κλίμα. Θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες χωρίς οικονομικές υπερβολές και θα στηρίξουμε τα παιδιά των ακαδημιών μας. Την Τετάρτη έχουμε την πρώτη προπόνηση και το ρόστερ θα συμπληρώνεται σταδιακά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.”

Να θυμισου στο σημείο αυτό πως από την περσινή ομάδα έχουν μείνει μόλις 4 ποδοσφαιριστές, οι Κουπούζος, Μαγουλιανίτης, Μουσελίνες και Ιατρόπουλος.

Οι 4 πρώτες μεταγραφές είναι οι Γρηγόρης Μάρκου, Δημήτρης Αρβανίτης, Παναγιώτης Καρδάσης και ο έμπειρος από Γ Εθνική και την ομάδα της Ζακύνθου Γιάννης Μαρίνος.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.