- Διαφήμιση -

Ενα ξεχωριστό summer camp είχαν την τυχη να απολαυσουν οι μαθητες και οι φίλοι των γυμναστηρίων ultimate training academy καλαματας γαργαλιανων κυπαρισσιας και αθηνας το σαββατοκύριακο που μας περασε σε πυλο και καλαματα. Οι αθλητες ειχαν την ευκαιρία να διδαχθουν τα μυστικα των πολεμικων τεχνων, αθληματων, αυτοαμυνας απο καταξιωμένους εκπαιδευτες αποκομίζοντας γνωσεις και μεσα απο την πρακτικη άσκηση να τεσταρουν τους εαυτούς τους!
Στο camp δίδαξαν
Boxing παπαδημητριου κων/νος
Kick boxing κωνσταντακοπουλος κων/νος Brazilian jiu jitcu Σπανιδης βασιλης Σπανιδης νικος MMA Σπανιδης βασιλης taekwodo Νιοκος θανος Kalah system Χρονόπουλος Κών/νος.

Ολοι οι συμμετέχοντες εκπαιδευτες αθλητες φιλοι εδωσαν ραντεβου για του χρονου το καλοκαίρι με στοχο το camp να γινει θεσμος και με ακομα περισσότερες δραστηριοτητες. Τελος τα γυμναστηρια ultimate training academy θελουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς για την πολύτιμη στήριξη που παρείχαν στην διοργάνωση του camp.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.