- Διαφήμιση -

Στο SportPlus μίλησε ο νεαρός άσος της Σπερχογείας Ηρακλής Καραχάλιος, ο οποίος χαρακτήρισε την νίκη της ομάδας του επί του Τέλλου Άγρα σημαντική για την συνέχεια.

Ο Καραχάλιος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με δύο γκολ, υπογράφοντας την πρώτη νίκη των Ταύρων στην σεζόν.

- Διαφήμιση -

Επίσης τόνισε πως το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και αμφίρροπο, όμως λείπει ο ανταγωνισμός που υπήρχε πιο παλιά, κλείνοντας υπογράμμισε πως δουλεύει ώστε να γίνεται καλύτερος και να βοηθά την ομάδα του!

  1. Η Σπερχογεία πήρε την πρώτη νίκη με τον Τέλλο Άγρα, ήσουν ο πρωταγωνιστής θεωρείς ότι η ομάδα σου θα είναι καλύτερη στην συνέχεια;

Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει μια νίκη νωρίτερα αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί στο παιχνίδι με την Ανδρούσα.. Αλλά μέσα από την δουλειά μας το αποτέλεσμα αυτό ήρθε με τον Τέλλο Άγρα. Όσο αφορά το πρωταγωνιστικό μου ρόλο στο παιχνίδι βγήκε μέσα από την βοήθεια τον συμπαικτών μου. Νομίζω πως θα έχουμε μια καλή πορεία διότι δουλεύουμε κάθε μέρα στο γήπεδο και πιστεύω πως αυτό θα βγει και στο γήπεδο κάθε Κυριακή!Την Κυριακή έχετε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Μελιγαλά, που θεωρείς ότι θα κριθεί ο αγώνας ;

2. Την Κυριακή έχετε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Μελιγαλά, που θεωρείς ότι θα κριθεί ο αγώνας ;

Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι σε φυσικό χορτάρι με τον Εθνικό Μελιγαλά έχει μια καλή ομάδα έχοντας ξεκινήσει δυνατά. Όσο αφορά τα 90′ λεπτά, είναι απρόβλεπτα αλλά θα παίξει μεγάλο ρόλο η δύναμη και η θέληση σε ένα παιχνίδι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό!

3. Είναι νωρίς ακόμη, όμως ποια είναι η γνώμη για το φετινό πρωτάθλημα της Α’τοπικής κατηγορίας;

Το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι πιο ανταγωνιστικό κάτι που δεν είναι τα τελευταία χρόνια.

4. Οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι, και αν έχεις κάποιο πρότυπο που θεωρείς ότι σε βοηθά να γίνεσαι καλύτερος;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι μέσα από την μεγάλη δουλειά και προσπάθεια που κάνω να βοηθήσω την ομάδα μου, όσο των δυνατόν μπορώ και μέσα από αυτό να ανταμείβομαι και εγώ. Προσπαθώ μέσα από διάφορους έμπειρους παίκτες να παίρνω κάτι θετικό και να δουλεύω πάνω σε αυτό.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.