- Διαφήμιση -

Τα Χανιά έκαναν τη δουλειά τους, επικράτησαν με 2-0 της Καλαμάτας και μείωσαν στους τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο του Νοτίου Ομίλου, Athens Kallithea, η οποία αγωνίζεται τη Μ. Δευτέρα.
Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Athens Kallithea παρέμειναν τα Χανιά που μείωσαν στους τρεις βαθμούς από την κορυφή μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Καλαμάτας. Τα Χανιά περιμένουν πλέον το αποτέλεσμα της αντιπάλου τους για την άνοδο με την Athens Kallithea να αντιμετωπίζει τη Μ. Δευτέρα εκτός έδρας τον Ιωνικό.

Η κρητική ομάδα είχε το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος και πήρε το προβάδισμα στο 19′ από μια στατική φάση. Μετά το κόρνερ και την πρώτη κεφαλιά του Κόλα, ο Λεμονής στο πίσω δοκάρι με νέα κεφαλιά νίκησε τον Κοβάλ κάνοντας το 1-0.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο μέρος τα Χανιά κλείδωσαν τη νίκη τους στο 84′ μετά από ωραία ενέργεια του Μανουσάκη, με τον Ελευθεριάδη να βάζει την προβολή και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Χανιά: Καλογεράκης, Κατσούρρι (75′ Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σιλά, Λεμονής, Ντίας, Νίλι (75′ Ελευθεριάδης), Τσέλιος (64′ Μανουσάκης), Κόλα (53′ Μιούλερ), Μάναλης (75′ Βουό).

Καλαμάτα: Κοβάλ, Κάνιας (46′ Ματέους), Κατάλντι (75′ Λόπεζ), Ακόστα (65′ Μπαράλες), Τζανακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Πασάς, Γρίβας (75′ Τάτος), Αρίμπας (83′ Κωτσόπουλος).

gazzetta.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.