- Διαφήμιση -

Έναν διαγώνιο που θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Pre League απέκτησε η Καλαμάτα 80. Πιο συγκεκριμένα, ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό Ροντρίγκο Οκάμπο, ο οποίος αναμένεται να μας χαρίσει εντυπωσιακές φάσεις και πολλούς πόντους στην καλαματιανή ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

- Διαφήμιση -

https://youtube.com/shorts/RpxPwNrf7bA?feature=share
•Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αργεντινό αθλητή Rodrigo Ocampo!

?? O Rodrigo αγωνίζεται στη θέση του διαγωνίου και έχει υψος 197.

?Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Policial Formosa και κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Αργεντινής, αλλά και το κύπελλο της χώρας όπου αναδείχθηκε και MVP του τελικου! Επίσης κατέκτησε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Συλλόγων της Νοτίου Αμερικής!

??Καλωσορίζουμε το Ροντρίγκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!

? Κάντε τώρα subscribe στο κανάλι μας στο YouTube AO KALAMATA 1980 VOLLEYBALL για να παρακολουθείτε αποκλειστικά πλούσιο υλικό από την καθημερινότητα της ομάδας μας!

GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #Believe

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.