- Διαφήμιση -

Κάτοικος Κύπρου και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Μεσσήνιος τεχνικός Θανάσης Γεωργίου που ανανέωσε την συνεργασία του με την Youth Stars Academy. Η σχετική ανακοίνωση…

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Θανάση Γεωργίου.

- Διαφήμιση -

Ο Coach Θανάσης Γεωργίου κατάγεται από την Καλαμάτα. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην καλαθόσφαιρα και επίπεδο προπονητής Α. Διετέλεσε προπονητής στον ΚΡΟΝΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από το 2009-2016. Από το 2017-20 ήταν προπονητής στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 όπου πήρε την 6η θέση στο πανελλήνιο κορασίδων. Ακόμη το 2019-20 υπήρξε προπονητής στο ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κορασίδων και συμμετοχή στις προπονήσεις του κλιμακίου της εθνικής Ελλάδος Κ14-Κ16 κοριτσιών. Από το 2020 είναι προπονητής στην ομάδα μας και υπεύθυνος της ανάπτυξης των ανδρικών τμημάτων. Στην χρονιά που μας πέρασε κέρδισε το πρωτάθλημα Β2 κατηγορίας Ανδρών, το πρωτάθλημα Κ12 και Κ10, πήρε την 3η θέση στο Κ14 και την 4η θέση στο Κ16 Ανδρών. Είναι επίσης προπονητής της Κ16 εθνικής γυναικών Κύπρου όπου κέρδισε το Ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο Κ16 Γ κατηγορίας κοριτσιών. Ο Coach συνεχίζει και την νέα χρονιά”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.