- Διαφήμιση -

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League η Σαντορίνη αντιμετωπίζει τη Ρόδο, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/6/21) και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Η ομάδα αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι αεροπορικώς από τη Σαντορίνη με προορισμό την Αθήνα, από όπου θα μεταβεί στη Ρόδο με βραδινή πτήση. Πριν την αναχώρηση, όλα τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης COVID-19 με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

- Διαφήμιση -


Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Νίκος Παντέλης είναι οι κάτωθι: Παπαζαχαρίας, Κανούλας, Σκαθαρούδης, Ντούνης, Ερρίκος, Σιμιτσής, Μαλάι, Καράμπελας, Περογαμβράκης, Ιβανίδης, Πολύζος, Μπιρμπίλη, Ντινιωτάκης, Μπουντόπουλος, Κουρέλλας, Δερμιτζάκης, Μηνάς, Λάμπρου, Παπατζίκος και Κωστόπουλος, ενώ από πλευράς διοίκησης την αποστολή θα συνοδεύσουν οι κ.κ. Φουστέρης Βαγγέλης, Ρούσσος Κώστας και Φουστέρης Γιάννης.

Mikriliga

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.