- Διαφήμιση -

Η πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα της Football League επετεύχθη σήμερα για τη Μαύρη Θύελλα που επικράτησε δίκαια με 2-0 εκτός έδρας του Ασπρόπυργου.

Η τοπική μας ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξε ότι φέτος μπορεί και είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και την κατάκτηση της ανόδου.

- Διαφήμιση -

Στο σημερινό ματς ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα και χρησιμοποίησε εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας στη Νάξο κόντρα στην Σαντορίνη.

Φανέλα βασικού πήρε ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, όπως και το περιβράχιονιο του αρχηγού και δικαίωσε εκατό τοις εκατό τον προπονητή του.

Σήμερα ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός έδειξε γιατί βρίσκεται στο ρόστερ της Μαύρης Θύελλας, μας θύμισε πλήρως τον περσινό Βαγγέλη και με το 0-1 που πέτυχε άνοιξε το δρόμο για την νίκη και το πολύτιμο τρίποντο.

Ο ίδιος σίγουρα επιζητούσε την εμφάνιση αυτή, σίγουρα ικανοποιημένος για την προσπάθεια του και το τέρμα που πέτυχε, δείχνοντας ότι τα καλύτερα έρχονται….

Taklin.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.