- Διαφήμιση -

Την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε χθές η Ομόνοια με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται στο Δημοτικό γήπεδο Γ. Λουκαρέας. Η καλαματιανή ομάδα έπειτα από ένα χρόνο επέστρεψε στην Α Τοπική και ο στόχος της είναι να κάνει καλά πορεία.Στην πρώτη της Ομόνοιας παρευρέθησαν αρκετά μέλη της διοίκησης ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος, ο συνεργάτης του γυμναστής Κώστας Δημόπουλος και οι ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της Ομόνοιας μέχρι τώρα έχει ανακοινώσει δύο μεταγραφές. Αναφερόμαστε στους Δημήτρη Μπάλα και Κώστα Κοστρίβα που αγωνίζονταν στον Α.Ο. Σπερχογείας.Το επόμενο διάστημα θα γνωστοποιήθουν και άλλες προσθήκες στο ρόστερ.

- Διαφήμιση -

Σε δηλώσεις τους τόσο ο Πάντος Τζανετάκος που έχει πολύπλευρη προσφορά στην Ομόνοια, όσο και ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος ανέφεραν πως στόχος της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα θα είναι να κάνει καλή πορεία και να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο.

Επίσης ο κ. Τζανετάκος στάθηκε στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Γ. Λουκαρέας, Τέλος ο κ. Αργυρόπουλος μας γνωστοποίησε ότι έχουν προγραμματιστεί φιλικά ματς με την Α.Ε. Μάνης, Ολυμπιακό Ανάληψης και Κ19 Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.