- Διαφήμιση -

Σπουδαία αλλά και άνετη ταυτόχρονα νίκη, με το εντυπωσιακό 5-1, επί του Αστέρα Αρφαρών, για τη 17η αγωνιστική, πέτυχε η ΑΕΚ Καλαμάτας η οποία μπορεί να ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία της.

- Διαφήμιση -

Η ομάδα του Λάκη Σπάλα καθάρισε από νωρίς το ματς καθώς βρέθηκε να προηγείται με 4-0 στην ανάπαυλα. Στο 18′ ο Γερμάνης έκανε το 1-0 και μετά ο Χρήστος Εμμανουήλ “πήρε το όπλο” του. Ο εμπειρότατος φορ πέτυχε το 2-0 στο 40′ και σημείωσε άλλα 2 τέρματα, στο 45′ και στο 62′, με τον Χρόνη να σκοράρει στο ενδιάμεσο(43′) με πέναλτι. Η ομάδα των Αρφαρών, που έμεινε στους 17 βαθμούς κι ενώ η ΑΕΚ ανέβηκε στους 14, πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Φέστα στο 58′.

ΑΕΚ Καλαμάτας: Κατσαρέας, Σκουφάκης, Γερμάνης, Κωνσταντόπουλος, Κατσαρός(65′ Διπλάρης), Μαραβέλας, Εμμανουήλ(70′ Παπαλάμπρος), Κουτουμάνος(50′ Δημητρίου), Μουλιάτος(60′ Ράσεφ), Χρεββατόπουλος, Χρόνης

Αστέρας Αρφαρών: Σακκάς Μ, Σουλιμάς(64′ Σκούρας), Καπόγλης, Μπαράϊ(66′ Βανικιώτης), Γιαννακόπουλος, Γιαννακούντζος, Φέστας, Σακκάς Κ(46′ Σέφη), Γιαννακόπουλος Γ, Μπούρας(85′ Βανικιώτης Β)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.