- Διαφήμιση -

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας επικράτησε με 3-0 του Παπαφλέσσα Χώρας το μεσημέρι του Σαββάτου στο “Γ. Λουκαρέας”.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και άνοιξαν το σκορ στο 28′ με τον Κουκέα, για να κάνει ο Σκιάς το 2-0 στο 43′, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το μόνο που άλλαξε στο δεύτερο μέρος ήταν ο δείκτης του σκορ με τον Κώστα Μάλαμα να δίνει διαστάσεις θριάμβου, γράφοντας το 3-0 στο 75′.

- Διαφήμιση -

Οι φιλοξενούμενοι, περνούν ξεκάθαρα περίοδο ντεφορμαρίσματος αλλά παρ’όλα αυτά παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία. Για να συνεχίσουν να διεκδικούν την άνοδο θα πρέπει να ξεπεράσουν σύντομα αυτή την αγωνιστική κρίση, κάτι που αναμφίβολα μπορούν να καταφέρουν με τις μονάδες που διαθέτουν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς το Σωτηρόπουλο και την Τσαούση Ε.

Ολυμπιακός Καλαμάτας (Γρηγορόπουλος): Μουσελίνος, Μπούνας, Αναζίκος(81′ Βοσνάκης Κλ.), Γαβράς(81′ Βοσνάκης Ν.), Σκιάς, Ζέππος, Μάλαμας, Κουκέας, Σωτηρόπουλος, Κουπούζος, Κούνης(81′ Ιατρόπουλος)

Παπαφλέσσας Χώρας (Ανδρώνης): Αργυρόπουλος, Τσόπελας Θ.(λ.τ. Canaliaj), Κωνσταντόπουλος, Κυριακόπουλος(81′ Ndoci), Τσέρτος Ε., Ανεστόπουλος, Σεφεράσι, Τσέρτος Α., Ροβολής, Gatendashvili, Καρούμπας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.