- Διαφήμιση -

Με τους Σταύρο Μουραφέτη και Ηλία Ηλιόπουλο να κάνουν απίστευτα πράγματα, σημειώνοντας συνολικά 48 πόντους με 8 τρίποντα, ο Πάμισος μετέτρεψε το αναμενόμενο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α2 ,με τον ΑΟ Θουρίας, σε περίπατο κατακτώντας τη νίκη με το ευρύ 68-37.

Οι “πράσινοι” της Μεσσήνης έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, ήταν διαβασμένοι, ειδικότερα στον αμυντικό τομέα, δείχνοντας σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στον αντίποδα ο ΑΟΘ είχε σε κακή ημέρα όλους τους παίκτες του και ουσιαστικά δεν “μπήκε” ποτέ στις απαιτήσεις του ματς γνωρίζοντας μια λογική, όπως εξελίχθηκε το ματς, ήττα η οποία μπορεί να του στοιχίσει στη συνέχεια. Δεν βρήκε απαντήσεις απέναντι στο δίδυμο της ομάδας της Μεσσήνης αλλά και λύσεις στην επίθεση μένοντας τόσο χαμηλά.

- Διαφήμιση -

ΠΑΜΙΣΟΣ 68

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ 37

Διαιτ: Νάστος, Μητσέας

Δεκ: 13-4, 36-15, 53-30, 68-37

ΠΑΜΙΣΟΣ(Μουραφέτης): Δημόπουλος 2, Στασινόπουλος, Κυριακίδης 5(1), Ηλιόπουλος 20(4), Β. Ρούτσης, Ποδοχωρίτης 8(2), Μειντάνης 5, Μαυράκης, Ι. Ρούτσης, Μουραφέτης 28(4)

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ(Σπυρόπουλος): Χρονάκης, Γαρίνης 2, Χρονόπουλος 2, Μελάς, Στωικίδης 5(1), Παρασίδης, Μπαλόπουλος, Λιανός 4, Παπαδέας 17(1), Γεωργακόπουλος, Παυλής, Γκουλούσης 7.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.