- Διαφήμιση -

Την έκπληξη της 4ης αγωνιστικής έκανε ο Σπαρτιατικός ο οποίος νίκησε μέσα στους Γαργαλιάνους την ομώνυμη ομάδα με 70-62 βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί τους. Οι Λάκωνες εμφανίστηκαν διαβασμένοι, λειτούργησαν άψογα απέναντι στη ζώνη των γηπεδούχων και έμειναν ψύχραιμοι όταν μείωσαν τη διαφορά στο καλάθι ενώ είχαν τον Άγγελο Σπανάκο σε φοβερή μέρα βρίσκοντας στο πρόσωπο του ταλαντούχου γκαρντ τον “καθοδηγητή” τους.

Από την άλλη οι Τριφύλιοι φαίνεται ότι είχαν μείνει στη νίκη επί του Δίωνα, την περασμένη Τετάρτη, δεν είχαν καθαρό μυαλό και ίσως δυνάμεις, με τις εξάρσεις των Παπαδάκου και Αλέξη Γερμανού να μην αρκούν.

- Διαφήμιση -

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 62

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 70

Δεκ: 16-22, 32-38, 48-53, 62-70

Διατ: Αναστόπουλος, Παναγιωτακόπουλος

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ(Τσόπελας): Π. Γερμανός 3(1), Βελισσάρης, Ζευγίτης 2, Τσαγκάρης Λ. 3(1), Παπαδάκος 26(4), Τσαγκάνης 6, Χαντζής, Α. Γερμανός 17(3), Αναστασόποπυλος 4, Τσαγκάρης Ν, Αλεξίου 1.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ(Χίος): Αναγνωστάκος 9, Σπανάκος 32(4), Αθανασόπουλος, Ζαϊμης, Τσιλιμίγκρας 6, Κατσούλης, Μανωλόπουλος 11(2), Μπελσής 3(1), Γκλέκας 9.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.