- Διαφήμιση -

Σε μια πολύ σημαντική νίκη έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα της Ομόνοιας η οποία επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας. Η Ομόνοια (με τον Πάντο Τζανετάκο εκτελών χρέη υπηρεσιακού προπονητή) ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο πέτυχε και τα 3 τέρματα.

Μεγάλη συμβολή στη νίκη και τη συνολικότερη εικόνα του αγώνα είχε η απόφαση του Πάντου Τζανετάκου να παραταχθεί με τριάδα στην άμυνα και τον Μπάλλα σε ρόλο λίμπερο, αποκόπτωντας με τον τρόπο αυτό τον Ροβολή από την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους για την εστία του Ποτηριάδη.

- Διαφήμιση -

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με μία ευκαιρία για κάθε ομάδα με Κωστόπουλο και Τσίρμπα αντίστοιχα να αστοχούν από πλεονεκτική θέση.

Η Ομόνοια μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος και με το καλημέρα άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με ψύχραιμο πλασέ του Στραβάκου μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Barcelo.

Δύο λεπτά αργότερα ο τελευταίος έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά είδε την κεφαλιά του να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το ματς καθάρισε για τη Ομόνοια στο 83΄ο Χελάς με εκπληκτικό τελείωμα μετά από ασίστ του Κωστόπουλου, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Μαρούσης στο 89΄με ψύχραιμο πλασέ μετά από ασίστ του Στραβάκου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τις κυρίες Αθανασοπούλου και Τσαούση Σ.

Ομόνοια: Ποτηριάδης, Δημητρίου, Στυλιανόπουλος, Χελάς, Σταθακόπουλος, Μπάλλας, Κωστόπουλος, Τάφα. Κουλουράς, Barcelo, Στραβάκος

Ολυμπιακός Καλαμάτας (Γρηγορόπουλος): Μαυροειδέας, Μπούνας, Κουκέας, Γαβράς, Σκιάς, Ζέππος, Μάλαμας, Πετσόπουλος, Ροβολής, Μαγουλιανίτης, Τσίρμπας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.