- Διαφήμιση -

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Α.Ο. Μεθώνης επικρατώντας αυτή τη φορά του Τέλου Άγρα εκτός έδρας με 0-2 και φτάνοντας τους 14 βαθμούς, πιάνοντας τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στα του παιχνιδιού, στο 17’ ο Τζουλιάνο Σούλα με ωραίο πλασέ το 0-1 και ο ίδιοος παίκτης στο 41’ με πλασέ μετά από πάσα του Καγιανά το 0-2.
Ο Σούλα είχε άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες στο α’ μέρος, ενώ η Μεθώνη απείλησε στο β’ ημίχρονα με τον Τομαρά και τον Σαμπάνι.

- Διαφήμιση -

Τέλος Άγρας (Βασίλης Μπλέτσας): Λάππας, Μπολούν, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Π. Αναστασόπουλος (63’ Τάρλεβ), Κιεσέ, Γρ. Αναστασοπουλος, Μαρκόπουλος (32’ Κάππος), Λακριντής, Ακασού, Αλεξανδρόπουλος (40’ Τηλεμάχου)

Α.Ο. Μεθώνης (Βασίλης Κοσυφολόγος): Μίντζηρας, Τομαράς, Καγιαννάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Παυλόγιαννης (75’ Σούλι), Ηλιόπουλος, Πουλάκος (92’ Μπάμπαλης), Πεΐδης, Σούλα (81’ Ζόμπολος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.