Καλαμάτα B.C. – Κεραυνός Αιγίου 52-47: Σπουδαία νίκη παραμονής παρά τις απουσίες

45
- Διαφήμιση -

Τι κι αν είχε δύο απουσίες βασικότατων παικτών (Γιαννουκάκης και Καλογερόπουλος);

Η Καλαμάτα B.C. αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και επικράτησε του Κεραυνού Αιγίου με 52-47, παραμένοντας για τα καλά στη διεκδίκηση της παραμονής.

- Διαφήμιση -

Οι μελανόλευκοι ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά βρέθηκαν πίσω με 43-44, 3.30 λεπτά πριν το τέλος. Στο σημείο αυτό ο κορυφαίος σήμερα Μαθιόπουλος έδωσε τις λύσεις με εύστοχες βολές και τρίποντο, για να δώσει τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους ο Μιχόπουλος με τρίποντο, βάζοντας φωτιά στο μισογεμάτο κλειστό της Τέντας.

Ο κόσμος συμπαραστάθηκε στην ομάδα με τη φωνή του μετατρέποντας την Τέντα σε καυτή έδρα αλλά στα επόμενα ματς θα πρέπει να έρθουν ακόμη περισσότεροι, ώστε να βοηθήσουν να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 52-47


Διαιτητές:
 Σπυρόπουλος-Αργυρούδης.


Δεκάλεπτα: 
12-7, 28-26, 41-37, 52-47.


Καλαμάτα (Νώντας): 
Μιχόπουλος 6 (2), Γκοντόπουλος 9 (1), Πέζος 3 (1), Μπάκας 4, Μαθιόπουλος 16 (4), Γεωργανάς, Κοντόπουλος 7, Γιαννακόπουλος 7.


Κεραυνός Αιγίου (Καραγιάννης): 
Μπιτσάκος, Κουκουλομάτης 2, Ράπτης 5 (1), Κάντας, Μπεκρής 8, Μούκας 8 (1), Αγγελόπουλος 11, Λυμπερέας 8, Τζελέπης 5 (1).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.