Πάμισος – Αμβρυσσέας Διστόμου 0-2: Πλήρωσε δύο αμυντικές ολιγωρίες

53
- Διαφήμιση -

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο στάθηκε καλύτερα από τα περισσότερα προηγούμενα ματς, ο Πάμισος γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 0-2 από τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Το συγκρότημα του Μιχάλη Φασουλή ήταν καλά οργανωμένο αμυντικά αλλά δε μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα με φυσικό επακόλουθο να δέχεται συνεχώς πίεση και να πληρώσει δύο αμυντικές ολιγωρίες.

Συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Ιβάνοφ ο οποίος με ωραία κίνηση και σουτ στο αριστερό παραθυράκι της εστίας νίκησε τον Καπατσώρη.

- Διαφήμιση -

Στο 52ο λεπτό σε μια τουλάχιστον αμφισβητούμενη φάση, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Παμίσου κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δήμου αλλά ο Καπατσώρης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 82ο λεπτό μετά από τραγική ασυνεννοησία στην άμυνα του Παμίσου, ο Δήμου έκλεψε τη μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ιβάνοφ, ο οποίος προ κενής εστίας έκανε το 0-2, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Πάμισος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί απειλητικός στα καρέ του Αμβρυσσέα και φυσιολογικά ηττήθηκε με 0-2.

Πάμισος: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης(78΄Μάραντος), Φιλόπουλος, Αλεβίζος, Μωράκης, Νινιός, Παπαδόπουλος(73΄Χαρλέπας), Κοντομανωλόπουλος(46΄Δημητρακόπουλος), Ηλιόπουλος, Χελάς(73΄Βλάχος)

Αμβρυσσέας Διστόμου: Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Καραλής, Ζυγογιάννης, Κουβέλης, Χαραλαμπίδης, Αντωνίου(66΄Αντωνίου), Σένκα, Σταύρου(78΄Πουλάκος), Δήμου, Ιβάνοφ

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.