- Διαφήμιση -

Συνήθεια έγιναν οι νίκες στην ομάδα μπάσκετ του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας που επικράτησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Τέντα, του ΓΕΛ Μεγαλόπολης με σκορ 71-56 και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων αγοριών. Το επόμενο ματς είναι προγραμματισμένο για τις αρχές της εβδομάδας στην Αργολίδα.

Κορυφαίοι του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας οι Μπαλόπουλος, Χαντζής και Μαρλαντής ενώ λύσεις έδωσαν και οι Μπεκυράς, Τζοβάρας. Από το μαχητικό Λύκειο της Αρκαδίας ξεχώρισαν οι Γιαννόπουλος, Μπουγας και Κωτσοπουλος.

- Διαφήμιση -

Δεκάλεπτα 13-19, 35-31, 50-43, 71-56

Διαιτητές Ρίζος, Μητσεας

4ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Παπαθωμόπουλος) : Γεωργουδιός, Μαρλαντής 13(2), Μπαλόπουλος 28(2), Τζοβάρας 4, Μπεκυράς 4, Ρουντζούνης, Χαντζής 22, Μπίρος, Πλεματιάς, Τσακαλάκος Α, Τσακαλάκος Στ

ΓΕΛ Μεγαλόπολης (Κουπαριτσα) : Γιαννόπουλος 22(3), Κουκουλάς, Μαχαίρας 2, Στράγκας, Μανιάτης 6(2), Κωτσοπουλος 10(1), Αγγελόπουλος, Κολιτσης, Μπουγάς 16

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.