- Διαφήμιση -

Τον ρωτήσαμε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, το παιχνίδι με την Κορώνη αύριο, πώς είναι η α τοπική κατηγορία και πως ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

Απέναντι στον Ηρακλή παίξαμε με μια ομάδα που έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με ένα αήττητο σερί. Παρόλα αυτά δείξαμε στους εαυτούς μας πρωτίστως, ότι η ομάδα μας είναι ικανή για μεγαλύτερα πράγματα και δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν τις φοβόμαστε.

Όσον αφορά την Κορώνη, παίζουμε με μια ομάδα με σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Α’ τοπική, με δυνατή έδρα και πιο έμπειρη σαφώς από την δική μας καθότι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Εμείς όμως θα παλέψουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Το ματς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αλλά πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα μπορέσουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για την Α’ Τοπική, οι πρώτες 5 αγωνιστικές δείχνουν ότι δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική καθώς οι αποστάσεις από τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις με αυτές που βρίσκονται χαμηλά είναι 5-6 βαθμοί και οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές. Τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και σπάνια βλέπεις νίκες με “καθαρό” σκορ.

Όσον αφορά την πορεία μου, ξεκίνησα στα 6 μου το ποδόσφαιρο στη Δόξα Καλαμάτας και από τα 10 μου παίζω στον Ερμή που λεγόταν στην αρχή Άρης και μετά Ερμής.

Πολλά ευχαριστώ στην Αγγελική Μαντά για την πολύτιμη βοήθεια της στη συνέντευξη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.