- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Δίωνα Κυπαρισσίας, Χρήστος Μυριούνης,

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

Την Κυριακή ξεκινάει μια πολύ απαιτητική και δύσκολη σεζόν για εμάς σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μιας και φέτος ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι πολύ διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά γιατί θα υποβιβαστούν οι μισές ομάδες από κάθε όμιλο.Οποτε για να είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνεις στην κατηγορία θα πρέπει να τερματίσεις στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας!


Πιστεύω έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύ γεμάτο ρόστερ που σε κάθε παιχνίδι θα δίνει τα πάντα στο παρκέ και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τη <<σούμα>> να το πω και λίγο λαϊκά γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μου σαν προπονητής…ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ θα το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό και βήμα βήμα θα προχωράμε!!!


Βέβαια είχαμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ τις τελευταίες 10μερες πού μας πήγε λίγο πίσω σε θέματα τακτικής αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτές οι αλλαγές στο ρόστερ θα μας κάνουν πολύ πιο δυνατούς από πρίν.


Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και την διοίκηση γιατί πραγματικά φέτος έκανε μεγάλη υπέρβαση οικονομικά ικανοποιώντας κάθε μου επιθυμία αποκτώντας όποιον παίκτη ζήτησα!


Τέλος να πω στους φιλάθλους μας που ήδη μας στηρίξαν στους αγώνες του κυπέλλου με το παραπάνω και έδειξαν ότι θα είναι ο 6ος παίκτης μας φέτος ότι σε κάθε ματς θα ματωνουμε στο παρκέ για την νίκη και ότι στο τέλος της σεζόν θα είναι περήφανοι για την ομάδα της πόλης μας!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.