- Διαφήμιση -

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, πιθανότατα το τελευταίο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ εθνικής, έδωσε, την Κυριακή το απόγευμα στην Τέντα, η Καλαμάτα BC η οποία επικράτησε του φιλόδοξου ΓΣ Γαργαλιάνων με σκορ 75-60.

Η ομάδα του Παύλου Νώντα, που στερήθηκε τις υπηρεσίες των Μπάκα, Οικονομίδη και Καλογερόπουλου, παικτών οι οποίοι αποτελούν μέρος του βασικού ροτεισον, δυσκολεύτηκε αρκετά στο 1ο ημίχρονο (20-17, 38-32) όμως στην επανάληψη ανέβασε στροφές, έχοντας επιθετικά ξεσπάσματα και με εξαιρετικό τον πολύπειρο Παπαντωνίου πήρε τη νίκη.

- Διαφήμιση -

Θετική παρουσία είχαν και οι Περρωτής, Τσουλέας, Διαμαντόπουλος ενώ λύσεις έδωσε και ο Καραβάνας μολονότι ήταν άστοχος στο 1ο μέρος. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Γαργαλιάνων αποδείχθηκε και πάλι ανταγωνιστική απέναντι σε σύνολο μεγαλύτερης κατηγορίας φανερώνοντας μέρος των αρετών της και των υψηλών δυνατοτήτων της. Κορυφαίος ο Καραγιαννίδης, καλοί οι Λαζαρίδης, Κυριακόπουλος ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον μόλις 13 ετών Οικονομίδη που πήρε χρόνο και στάθηκε εξαιρετικά.

ΚΑΛΑΜΆΤΑ BC (Νώντας) : Πετρίδης, Χατζηαγγέλου 6(2), Διαμαντόπουλος 11(1), Καραβάνας 11(1), Τσουλέας 14(2), Κουράνος, Γκαγκαούρη 1, Περρωτής 11, Μανωλάκης 5, Παπαντωνίου 18(4).

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΆΝΩΝ (Κουτρης) : Μητρόπουλος 3, Οικονομίδης 3(1), Λαζαρίδης 12(3), Γιαννόπουλος 8, Τσαγκάνης, Δημητρακόπουλος, Καραγιαννίδης 21(3), Δ. Ντεμερουκας, Κυριακόπουλος 11(2), Γιαννακόπουλος 2, Ντεμερουκας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.