- Διαφήμιση -

Ο Άγγελος Γιαννής ήταν βασικός στη νίκη της ΑΕ Μάνης απέναντι στην Ομόνοια με 1-3 που σήμανε και την πρόκριση της στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό στέλεχος των Μανιατών. Έχει ξεκινήσει από την ίδια την ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Αίαντα Καλαμάτας, Πανιώνιος, Νέα Σμύρνης και Χαραυγιακό στη Γ’ Εθνική.

- Διαφήμιση -

Τώρα στα 23 του χρόνια αποτελεί βασικό πυλώνα της ομάδας και μας μίλησε για το χθεσινό ματς, αυτό που έρχεται με τη Μεθώνη, καθώς και για τη νέα σεζόν και το κλίμα στην ομάδα της Μάνης.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

Για το ματς, νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές. Παίξαμε για την πρόκριση όπως και έγινε. Δουλέψαμε με το πλάνο μας όλη την εβδομάδα πολύ καλά και αξίζαμε την πρόκριση.

Για το παιχνίδι με τη Μεθώνη, παίζουμε καθαρά για την πρόκριση και πάλι. Είναι ένα δύσκολο ματς και θα δουλέψουμε όσο προλαβαίνουμε για να προκριθούμε. Η νέα σεζόν θέλω να είναι όπως η περσινή, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το κλίμα στην ομάδα είναι απλά μαγικό, είμαστε όλοι ένα, όλοι αγαπημένοι και πιστεύω αυτό είναι το όπλο μας για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.