- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Χανδρινού, με τον καλαματιανό πολλά υποσχόμενο ακραίο πετοσφαιριστή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο και να εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ ανδρών του συλλόγου και στη διάθεση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.


Ο 21χρονος ακραίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα 80, αγωνίστηκε για τρεις χρονιές στη Volley League με την φανέλα του Μίλωνα με τον οποίο μάλιστα είχε ανακηρυχθεί καλύτερος αθλητής U20 της Volley League ανδρών τη σεζόν 2020/21.

- Διαφήμιση -


Ο νεαρός αθλητής από την Καλαμάτα θεωρείται από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής πετοσφαίρισης και η μεταγραφή του σε ένα φιλόδοξο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός κρίθηκε ως η καλύτερη επιλογή την κατάλληλη στιγμή. Δηλώνει ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα και έτοιμος να τα δώσει όλα…
Παρότι πολλές ομάδες ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις η νέα σεζόν προβλέπεται ακόμη πιο συναρπαστική με πολλές εξ αυτών να διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή. Ανάμεσά τους βεβαίως και ο Ολυμπιακός με την φανέλα του οποίου ο νεαρός Σπύρος Χανδρινός θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την παλιά του ομάδα όπου θα αγωνίζεται ο αδελφός του Άρης.
Ο ταλαντούχος ακραίος θεωρείται ξεχωριστή περίπτωση για το Ελληνικό βόλεϊ καθώς αποτελεί στέλεχος της νέας Εθνικής που χτίζουν οι Μπονιφάντε και Πάπι με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε για πρώτη φουρά στην καριέρα του στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας, όπου η Ελλάδα κατετάγη στην 7η θέση με την οποία άμεσα ξεκινά προετοιμασία για τον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σπύρο Χανδρινό. Ο Έλληνας ακραίος (24/2/2001) υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Ο Σπύρος Χανδρινός ξεκίνησε την καριέρα του στην Καλαμάτα 80, το 2007 και αγωνίστηκε εκεί έως το 2019, όταν και μετακόμισε στον ΑΟΝΣ Μίλων. Στον Μίλωνα, αγωνίστηκε την τελευταία τριετία (2019-22).

Η δήλωση του Σπύρου Χανδρινού στο olympiacossfp.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την αθλητική μου εξέλιξη, καθώς έχω την ευκαιρία να προπονούμαι με σπουδαίους συμπαίκτες και να παίζω μεγάλα παιχνίδια. Νιώθω έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται και υπόσχομαι, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να φτάσουμε πάλι στην κορυφή”.

Προηγούμενες ομάδες:
2019-22 ΑΟΝΣ Μίλων
2007-19 Καλαμάτα 80
»

Σίσσυ Τριάντου

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.