- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος αποτελεί βασικό στέλεχος της φετινής ομάδας του Πανθουριακού. Ο ταλαντούχος αμυντικός μίλησε στο SportsPlus μετά τη νίκη επί του Τέλου Άγρα.

“Μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα απέναντι σε έναν καλά διαβασμένο και σκληροτράχηλο αντίπαλο που μας φέρνει όλο και πιο κοντα στον στόχο μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ελέγξαμε τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν επιτρέψαμε στον Τελο Άγρα να μας απειλήσει στις αντεπιθέσεις, που ξέραμε ήδη ότι ειναι πολύ επικίνδυνοι.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά τη συνέχεια έχουμε ακόμα 2 τελικούς για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αρχής γενομένης την Κυριακή και την Μανη, μια πολύ καλη ομάδα σε ενα γήπεδο που το γνωρίζει καλα. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό θα τα δώσουμε όλα για όλα και ελπίζουμε να μας χαμογελάσει η τύχη και να στεφθούμε πρωταθλητές από την προτελευταία αγωνιστική. Παρόλα αυτά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και όπως όλα δείχνουν ο τίτλος θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης παρά μόνο σκληρή δουλειά ώστε να την τελευταία αγωνιστική με την Κυπαρισσια να είμαστε εμείς αυτοί που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα!!!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.