- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός ο Χρήστος Τάτσης

- Διαφήμιση -

Ο Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χρήστο Τάτση, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού στην αντρική ομάδα και εκπροσώπου στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

O κ. Τάτσης την τελευταία τριετία έχει διατελέσει παρατηρητής αγώνων στα Μεσσηνιακά γήπεδα, ενώ από το 2005 έως και το 2007 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Γιάννενα.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Τάτση στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων!

Επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Έτοιμος να μπει στην επόμενη φάση… φουλάροντας στα μεταγραφικά του «μέτωπα» είναι ο Π.Α.Σ. ΡΑΧΗΣ.

Με την άφιξή του από την Αμερική, ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, Νίκος Λιάππας συναντήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. και το τεχνικό τιμ, θέτοντας επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την σεζόν 2021-22.

Δύο έμπειροι παίκτες (τερματοφύλακας / αριστερό μπακ-χαφ) θα πρέπει να θεωρούνται ήδη κλεισμένοι από τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι και θα μπουν δυνατά στο θερινό παζάρι της μεταγραφικής περιόδου, ψωνίζοντας από το… πάνω ράφι.

Νεότερα προσεχώς…

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.