- Διαφήμιση -

Η επιτυχία ενός ακόμα σεμιναρίου κατόπιν της συνεργασίας και πλήρης βοήθειας που δέχτηκε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας για την οργάνωση ενός πολύ σημαντικού σεμιναρίου από τον κ. Ευστάθιο Αναστασόπουλο αντινομάρχη για των χώρο δημιουργίας του σεμιναρίου και, κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο δήμαρχο Καλαμάτας που έκανε την τιμή να παραβρεθεί και να χαιρετίσει τις ενέργειες επιμόρφωσης του ΣΠΠΜ προς τα μέλη του και νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του αθλητισμού, ο ομιλητής κ. Κωτσής Γιάννης ένας από τους ποιο επιτυχημένους εργαφυσιολόγους μαζί με όλους τους παραβρισκόμενους προπονητές γυμναστές και την στήριξη του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας μαζί με τους συμβούλους έδωσε ξεχωριστή αίγλη στο επιτυχημένο σεμινάριο του ΣΠΠΜ και δείχνει ότι έπεται μια συνέχεια, ο Νομός μας να αποκτήσει την ικανότητα με την διάθεση τέτοιων συνεργασιών να φέρει αποτελεσματικές επιμορφωτικές διοργανώσεις σεμιναρίων και όχι μόνο.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας και όλα του μέλη θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμβάλανε για να έρθει εις πέρας σε μια δύσκολη περίοδο αυτή η οργανώσει σεμιναρίου και έδωσε δύναμη για ένα πιο δημιουργικό μέλλον.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.