- Διαφήμιση -

Σε ένα παιχνίδι παράσταση για ένα ρόλο, η Καλαμάτα βρήκε το πολυπόθητο γκολ στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Με τη νίκη αυτή, η Καλαμάτα εξασφάλισε ότι θα τερματίσει σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις του πρωταθλήματος και θα πάρει την άνοδο, ανεξάρτητα από το αν θα γίνει αναδιάρθρωση ή όχι.

- Διαφήμιση -

Σε όλο το παιχνίδι, οι Μελανόλευκοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους.

Αυτό έγινε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από υπέροχη σέντρα του Κέρη με εξωτερικό φάλτσο και κεφαλιά του προωθημένου Μπακαγιόκο.

Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο, ομάδα και κόσμος έγιναν ένα, με τον Πρασσά και τον Αναστόπουλο να σηκώνονται στα χέρια από τους οπαδούς.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Παναγιώτου, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Παυλίδης (83’ Νατσιόπουλος), Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος (67’ Κέρι), Σουμπίνιο (67’ Φελίπε), Μαρκόφσκι, Μπουσμπίμπα (78’ Αλεξόπουλος)

Καλλιθέα (Τάτσης): Κουρεπίνης, Καραγιάννης, Καλύβας (60’ Ενγκουέμ), Μουσταφίδης, Κρητικός, Καντέ, Χοτζάλι (38’ Καββαδίας), Σταύρου (88’ Φέκας), Παπαγγελής (60’ Ρώπας), Παντελίδης, Στούπης (38’ Βασιλειάδης)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.