- Διαφήμιση -

Είναι πλέον επίσημο! Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Κάρλο Αντσελότι αναλαμβάνει το “τιμόνι” της Ρεάλ Μαδρίτης.

Προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα τρία θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό να ανακοινώνεται από τη «βασίλισσα» και να αντικαθιστά τον Ζινεντίν Ζιντάν.

- Διαφήμιση -

Ο Αντσελότι ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη διετία 2014-16 και ήταν αυτός που την επανέφερε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το 10ο Champions League της ιστορίας της (το “Decima” αναφέρθηκε και σε ένα από τα ποσταρίσματα των “μερένγκες”).


Στην επίσημη ανακοίνωσή τους, οι Μαδριλένοι στέκονται στα συνολικά 4 τρόπαια που κέρδισε με τη Ρεάλ. Εκτός απ’ το Champions League, επί των ημερών του η «βασίλισσα» κατέκτησε το 19ο Κύπελλο Ισπανίας (Copa del Rey), το ευρωπαϊκό Super Cup του 2014 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων του 2014.

Ο Αντσελότι (αναμένεται να παρουσιαστεί την Τετάρτη) είναι ο προπονητής που έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες στους πρώτους 100 αγώνες του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης (78).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.