- Διαφήμιση -

Ο Σταύρος Αγγελής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, έχοντας ήδη αρκετή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στο SportsPlus για την κακή φετινή χρονιά της Θύελλας Πατρών, για τις μεσσηνιακές ομάδες και το μεγάλο του όνειρο.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Ναι μπορώ να πω πως κανεις δεν το περίμενε με τέτοιο ρόστερ ότι θα είμαστε σε τόσο δύσκολη θέση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά.Ίσως το ότι από ατομικά λάθη και χαζά γκολ που τρώγαμε σε κάθε παιχνίδι μας έριχνε εντελώς ψυχολογικά.Θέμα προπονήσεων και όλα αυτά δεν υπάρχει πηγαίναμε πολύ καλά και παλεύαμε όλοι σοβαρά.

Προσπαθούσα και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και τα έδινα όλα σε κάθε ματς αμυντικά και επιθετικά, αλλά κάτι μας έλειπε επιθετικά αρκετά. Η χρόνια δεν ήταν και ο, τι καλύτερο. Σίγουρα και η διακοπή μετά την 3η αγωνιστική μας επηρέασε όλους, αλλά ήταν και άλλες ομάδες, άρα δεν το βλέπω σαν δικαιολογία.

Όσο αναφορά προσωπικά εμένα δεν ξέρω τι θα κάνω ή σε ποια ομάδα θα βρίσκομαι αλλά μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα είμαι επαγγελματίας στην ομάδα μου και θα τα δώσω όλα. Μου αρέσει η Γ’ εθνική σαν κατηγορία και εννοείται και οι πιο πάνω κατηγορίες άρα το τοπικό είναι εντελώς στην άκρη του μυαλού μου.

Φωτογραφία: Νίκος Κοζομπόλης

Τώρα για τις Μεσσηνιακές ομάδες, βλέπουμε το Διαβολίτσι να κάνει μια καταπληκτική πορεία και δικαίως είναι στην θέση που βρίσκεται .Για τον Πάμισο έχω να πω πως έχει τον καλύτερο προπονητή στην κατηγορία για εμένα. Αν όχι τον καλύτερο, από τους πρώτους 3 σίγουρα. Τον ξέρω, τον είχα αρκετό καιρό και δουλεύει για το καλό της ομάδας και των παικτών του.

Ίσως το υλικό να μην τον έχει βοηθήσει, αλλά δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα.

Για την Μαύρη Θύελλα χαίρομαι για την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί και εύχομαι ολόψυχα να την δούμε εκεί που της αξίζει στην Superleague. Έχω παρακολουθήσει αρκετά ματς και μου αρέσει το ποδόσφαιρο και κάποιες μονάδες προσωπικά σαν παίκτες. Σε ποιον δεν θα άρεσε η ομάδα της πόλης του να παίρνει πρωτάθλημα και να τα πηγαίνει καλά;

Εύχομαι μια μέρα να φορέσω τα ασπρόμαυρα και να βοηθήσω τα μέγιστα για την Μαύρη Θύελλα.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.