- Διαφήμιση -

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Την Κυριακή ο νεαρός άσος έκανε το ντεμπούτο του στη Γ ‘ Εθνική με τη φανέλα του Παμίσου Μεσσήνης.

Ο Παναγιώτης δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Νιώθω πολύ ωραία που έκανα το ντεμπούτο μου στην Γ εθνική με τον Πάμισο και βοήθησα και εγώ όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου. H ομάδα από την πρώτη στιγμή που ήρθα με αγκάλιασε , με υποδέχτηκε πολύ ζεστά και υπήρχε ένα εξαιρετικό κλίμα από τους συμπαίκτες μου την διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, γιατί ο παμισος είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία.”

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στους Νησιώτες ως δανεικός από την ομάδα της Καλαμάτας. Τον ρωτήσαμε σχετικά με αυτή καθώς και για την κλήση του στις μικρές εθνικές ομάδες και μας δήλωσε:

“Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Καλαμάτας που με παραχώρησε δανεικό και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και να πάρω κάποια παιχνίδια εφόσον το πρωτάθλημα της Κ-19 λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε όλοι ήταν πολύ δύσκολο να ξεκινήσει.

Είμαι στην ακαδημίες της Καλαμάτας από μικρή ηλικία και πάντα το όνειρο μου και ο στόχος μου ήταν να παίξω και να καθιερωθώ στην μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι κάθε παιδί στο νομό μας πρέπει να έχει όνειρο να αγωνιστεί για την Μαύρη Θύελλα και να φορέσει την φανέλα της.

Όσο για την κλήση μου στην εθνική ήταν κάτι που δεν περίμενα και όταν το έμαθα ήταν φανταστικό, δεν μπορώ περιγράψω το συναίσθημα. Σίγουρα έχω στόχο να κλιθώ ξανά και να παίξω για την εθνική μας ομάδα, είναι ένας από τους βασικότερους μου στόχους για το μέλλον.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.