- Διαφήμιση -

Ο Φρίξος Κωτσάκης αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην εθνική ανδρών. Ο 21χρονος ακραίος της Κηφισιάς πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν και ανταμείφθηκε για αυτή με την κλήση του στην εθνική ανδρών.

Ο Μεσσήνιος βολεϊμπολίστας, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας, μίλησε στο SportsPlus μετά την ανακοίνωση της κλήσης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που η σκληρή δουλειά όλης της χρονιάς ανταμείφθηκε με μια κλήση στην Εθνική ομάδα . Είναι κάτι που μου δίνει δύναμη να μην σταματήσω στιγμή να δουλεύω για αυτό που αγαπάω .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στηρίζουν, καθώς και το σωματείο της Κηφισιάς, αλλά και της Καλαμάτας 80 όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χώρο.”

Κλείνοντας, θέλω να αναφέρω πως γνώρισα τον Φρίξο Κωτσάκη την εποχή που αγωνιζόταν στην Καλαμάτα 80 και θεωρούταν από τότε ένα από τα κορυφαία ταλέντα. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο, διαθέτει και απαράμιλλο ήθος και ευγένεια. Του εκφράζω και από εδώ τα συγχαρητήρια μου και του εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, οι οποίες είμαι σίγουρος πως θα έρθουν σύντομα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.