- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός συνάντησε προβλήματα μόνο για έναν ημίχρονο κόντρα στον Άρη, με τους “πράσινους” να συντρίβουν τους Θεσσαλονικείς με 92-70 στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνιου, και ζεστάθηκε ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί για την Euroleague.

- Διαφήμιση -

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκαναν ο Μπρέι κι ο Μαντζούκας. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν απολαυστικός, σημειώνοντας 25 πόντους με 8 τρίποντα.

Όσον αφορά τον νεαρό Έλληνα φόργουορντ, σημείωσε 3 πόντους, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 14 λεπτά.

Τα χαμόγελα για το ντεμπούτο των δύο παικτών “πάγωσαν” στον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και τις επόμενες ώρες θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Κουζέλογλου με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στο γήπεδο βρέθηκε κι ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των νέων του συμπαικτών κι απόλαυσε κάθε στιγμή του στο ΟΑΚΑ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.