- Διαφήμιση -

Ο Παναγιώτης Σαλαβασίδης αποτελεί σταθερή αξία στην ομάδα του ΑΟ Αιγιαλέων, με πολύ καλές εμφανίσεις και στο πρόσφατο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, που έγινε στην πόλη μας.

Ο 37χρονος ικανότατος ακραίος μίλησε στο SportsPlus για το τουρνουά, την ομάδα του και τους φετινούς στόχους καθώς και για διάφορα άλλα θέματα.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Η διοργάνωση στη μνήμη του Ιωάννη Μπουσούνη μόνο ευχάριστη εντύπωση μας δημιούργησε για άλλη μια χρονιά, με μόνη σημαντική παράλειψη, καθώς δεν είναι ευθύνη της διοργανώτριας ομάδας, την απουσία του κόσμου που πάντα έδινε την παρουσία του. Όσον αφορά την φετινή περίεργη χρονιά λόγω του κορωνοϊού, ας ευχηθούμε όλοι να εξοπλιστούμε με υπομονή, δύναμη και να έχουμε υγεία τόσο εμείς όσο και συνάνθρωποι μας.

Όσον αφορά τα του αγωνιστικού χώρου έδωσαν το παρών 4 ομάδες πολύ δυνατές, όπως φάνηκε και στα αποτελέσματα των αγώνων και πολύ δουλεμένες. Η Καλαμάτα 80 όπως και ο Αριστοτέλης Σκύδρας έχουν στόχο την άνοδο στη VOLLEY LEAGUE, η ομάδα του Πανερυθραϊκού όπως κ εμείς που επιθυμούμε να παραμείνουμε χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες στην κατηγορία. Δόθηκαν 4 δυνατές αναμετρήσεις με πολλή ένταση, πολύ αγωνιστικό πάθος και με όμορφο θέαμα για όσους κατάφεραν να το δουν έστω μέσω live streaming από τη σελίδα σας.

Αγωνιστικά είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση μας στο τουρνουά ασχέτως της κατάταξης μας και μόνο αισιόδοξα μηνύματα αποκομίσαμε από την παρουσία μας. Σαφώς ειδαμε κομμάτια που πρέπει να δουλέψουμε για καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην νεοσύστατη κατηγορία της pre league. Οπότε με γνώμονα ολα αυτά καθώς και την επικείμενη αναστολή του πρωταθλήματος που οφείλουμε καλώς ή κακώς να διαχειριστούμε, τόσο ατομικά όσο κ ομαδικά, θέλω να ευχηθώ στους αθλητές και στα σωματεία υγεία. Ας ελπίσουμε να γίνει ευρέως κατανοητό πως ο αθλητισμός μπορεί να είναι κουραστικός και επώδυνος και να απαιτεί πολλές θυσίες αλλά δεν παύει να είναι υγεία, και πρέπει να έχει συνέχεια.

Τέλος, ευχαριστούμε την Καλαματα 80 για άλλη μια εξαιρετική φιλοξενία και της εύχομαι πάντα επιτυχίες και ανάλογες όμοιες μελλοντικές διοργανώσεις.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.