- Διαφήμιση -

Ο Στέφανος Χαριδήμου αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας της Σκύδρας στο 4ο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, στο οποίο κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Ο 23χρονος διεθνής Κύπριος διαγώνιος μίλησε στο SportsPlus για τις εντυπώσεις του από το τουρνουά, την ομάδα του αλλά και την αναστολή ενός μήνα για το πρωτάθλημα.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά τι μας δήλωσε:

“Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό τουρνουά θα έλεγα, φάνηκε κιόλας από τα αποτελέσματα όλων των αγώνων. Ήταν ένα τουρνουά που περιμέναμε όλοι, θέλαμε να βρεθούμε στο γήπεδο αντίπαλοι με ομάδες του Νότιου Ομίλου και να γνωρίσουμε και δυναμική της άλλης πλευράς της Pre League με την οποία θα βρεθούμε ξανά αντίπαλοι στο επερχόμενο final-4 ανόδου, εφόσον όλα πάνε καλά και το επιτρέψουν οι συνθήκες που υπάρχουν λόγω της πανδημίας.

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας σε 2 δυνατά παιχνίδια (10 σετ στο σύνολο), και να προβούμε σε συμπεράσματα τόσο για την αγωνιστική μας κατάσταση όσο και για το πως λειτουργούμε σαν ομάδα υπό πίεση. Ο Πανερυθραϊκός και η Καλαμάτα 80, οι 2 ομάδες που είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε, είναι και οι 2 αξιόλογες, όπως και ο Αιγιαλέων έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο θα λεγα, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει μάχη για το top-2 του νότιου ομίλου που οδηγεί στο final-4.

Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα που φέτος δημιουργήθηκε, ένα κράμα, εμπειρίας και ενθουσιασμού καθ’ ότι υπάρχουν αρκετοί νεαροί αθλητές κι έχουμε θέσει με την διοίκηση έναν και μόνο στόχο, την άνοδο, και θα παλέψουμε για να επιτευχθεί. Είχαμε και την “ατυχία” να απουσιάζει από την αποστολή ο αρχηγός της ομάδας και πολύπειρος κεντρικός Γιάννης Παντακίδης, αλλά πιστεύω σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων γι’ αυτό κιόλας πήραμε την πρώτη θέση.

Η κατάκτηση του τουρνουά προφανώς μας ικανοποιεί, θέλαμε την πρωτιά εξ αρχής κι εν τέλη τα καταφέραμε. Έγιναν λάθη, θα τα δουλέψουμε κι ελπίζουμε να έχουμε μια καλή πορεία στη σεζόν κι εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Για αρχή όμως, ας περιοριστούμε, ας τηρήσουμε τα μέτρα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου για να επιστρέψουμε όλοι ξανά στα γήπεδα και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.