- Διαφήμιση -

Ο Νίκος Γεωργάτος αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας της Καλαμάτας 80 από την περσινή σεζόν. Ο ικανότατος κεντρικός μίλησε στο SportsPlus για το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, τη φετινή προσπάθεια της ομάδας και την αναστολή του πρωταθλήματος για ένα μήνα.


“Όσον αφορά το τουρνουά θα ηθελα να πω οτι στο αγωνιστικο κομματι φανηκαμε αρκετα κουρασμενοι! Η αληθεια ειναι οτι εδω και κοντα ενα μηνα καθε σκ καναμε απο δυο παιχνιδια ! Αυτό όμως δεν αναιρεί οτι οι αντιπαλοι μας ειχαν διαβασει καλά το παιχνίδι μας και ειδικα στον αγώνα με το Αιγιο φανηκε!

- Διαφήμιση -


Στο τελος ομως καταφεραμε και δειξαμε τι μπορουμε να κανουμε σαν ομαδα ολοι μαζι και σε μια μέρα, που μπορει να μην παιξαμε και τοσο καλα, να δειξουμε χαρακτηρα και να κερδισουμε!


Τωρα για τον τελικό, οταν φτανεις στο ται μπρεικ και χανεις στα σημεια με μια ομαδα τοσο καλη οσο η Σκυδρα δεν χρειαζεται να σκεφτομαστε πολλα! Ελπιζω να δωσαμε και οι δυο πλευρες ενα ωραιο θέαμα στον κόσμο που είδε το παιχνίδι μέσα από το live streaming!

Σαν ομαδα εμεις θα κοιταξουμε τα λαθη μας, ετσι ωστε να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί και να κατακτήσουμε το στόχο μας που οπως εχει αναφερει και ο προπονητης μας είναι φυσικά να παιξουμε καλο βόλλευ και μέσα από αυτό να έρθει και το πλασάρισμα στις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου!

Η αναβολή τώρα που ήρθε με την κατάσταση του κορωνοιου , φυσικα και δεν ειναι ευχαριστη για καμια ομαδα και παιχτη! Πιστευω οτι οι αρμόδιοι γνωρίζουν ποιες αποφάσεις πρέπει να πάρουν , ωστόσο εμεις παντα σαν ομαδα ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε μας κίνηση!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.