- Διαφήμιση -

Ο Νάσος Περρωτής πήρε τη μεγάλη απόφαση το καλοκαίρι κι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να ενισχύσει την προσπάθεια της Καλαμάτας B.C. στη Γ’ Εθνική. Ο 36χρονος power forward έχει χρόνια που αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες και μάλιστα με πολλές ανόδους στις κατά καιρούς ομάδες του.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής μίλησε στο SportsPlus για τον αγώνα με τους Δρομείς και γενικά τη φετινή σεζόν.

- Διαφήμιση -

“Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τους ,καλύτερους σε σχέση με πέρυσι, Δρομείς, μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, βρήκαμε ρυθμό και πήγαμε το ματς όπως το θέλαμε. Στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο καθώς ήμασταν άνετα μπροστά στο σκορ και οι Δρομείς αντέδρασαν και μείωσαν μέχρι τους 9. Εκεί επιδείξαμε σοβαρότητα και ανεβάσαμε ξανά τη διαφορά και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Ήταν ένα ωραίο ματς και από τις δύο ομάδες, καθώς κατεβήκαμε αμφότερες οι ομάδα να παίξουμε ωραίο μπάσκετ. Ακόμη τα ματς είναι αναγνωριστικά καθώς είμαστε στην αρχή της σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο στην ΕΑΠ και προχθές για τρεις περιόδους βγάλαμε την εικόνα που δουλεύουμε με τον προπονητή.

Στόχος της ομάδας είναι να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες και φυσικά αν προκύψει κάτι παραπάνω να το κυνηγήσουμε. Σιγά σιγά πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το κομμάτι και να γίνει η Καλαμάτα B.C. μόνιμη εκπρόσωπος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στις εθνικές κατηγορίες.

Γενικά ως ομάδα έχουμε πει πως πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Τα ματς με ΕΑΠ και Δρομείς ήταν θεωρητικά με ομάδες στα μέτρα μας και καταφέραμε να κάνουμε το 2 στα 2. Η νίκη στην ΕΑΠ με 30 πόντους είναι πολύ σημαντική καθώς δε νομίζω άλλη ομάδα να περάσει με τέτοια διαφορά από εκεί. Τους Δρομείς τους κερδίσαμε με 12 πόντους, που είναι μια καλή διαφορά ενόψει ενδεχόμενης ισοβαθμίας.

Τώρα πάμε στην Παναχαϊκή, μια ομάδα φαινομενικά καλύτερη από εμάς σε όλους τους τομείς. Πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που έχουμε παρουσιάσει ως τώρα και πάνω στο οποίο δουλεύουμε και με λίγη τύχη που πάντα χρειάζεται απέναντι σε ισχυρές ομάδες, να κυνηγήσουμε το διπλό. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έρθει όμως, δε θα μας επηρεάσει και θα χαλάσει το μυαλό μας.

Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ νωρίς για να ενθουσιαστούμε αλλά η εικόνα μας είναι παραπάνω από ενθαρρυντική. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και είναι λογικό να επηρεάζονται περισσότερο τα νεαρά παιδιά από τα αποτελέσματα. Το γεγονός πως ξεκινήσαμε με δύο νίκες τους έδωσαν θετική αύρα για τη συνέχεια καθώς και πίστη στις δυνατότητες τους.

Τέλος όσον αφορά την οργάνωση της ομάδας, είναι σε καλό επίπεδο που φυσικά θέλει βελτίωση. Αυτό που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ότι κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν το επίπεδο. Σε αυτό πρέπει να συμβάλλουμε κι εμείς οι πιο έμπειροι, ο Μπάκας, εγώ, ο κόουτς κτλ.

Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει όλη την προσπάθεια της διοίκησης καθώς πραγματικά κάνει τα πάντα για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και δείχνει σοβαρότητα, επιμονή και υπομονή.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.