- Διαφήμιση -

«Ζευγάρωσε» τις ήττες του το Τσιλιβή, το οποίο έχασε και από τον Πάμισο Μεσσήνης, αυτή τη φορά με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου και ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στη Γ’ Εθνική και τον 9ο Όμιλο. Ο σύλλογος του Πλάνου δεν ήταν σε καλή μέρα, ωστόσο είχε μοναδική ευκαιρία στην αρχή να σκοράρει με τον Σέλληνα, ενώ είχε και δοκάρι στο 13′ με τον Ζαννιά. Ο Πάμισος που είχε και αυτός τις δικές του κλασσικές ευκαιρίες σκόραρε από κοντά με τον Γεωργιόπουλο στο 34′.
Σημαντική στιγμή για το Τσιλιβή ήταν στο 45′ όταν χωρίς λόγο ο Σέλληνας χτύπησε αντιαθλητικό τον αντίπαλο του και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάμισος είχε χαμένο τετ α τετ με τον Σαραντόπουλο στο 52′. Στο 76′ και στο 77′ Λιβέρης και Μαρούδας δεν σημάδεψαν σωστά για το Τσιλιβή σε σουτ με καλές προϋποθέσεις, ενώ στο 87′ ο Χαρακτινός έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κοντινό σουτ του Λαθίρη. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και το Τσιλιβή γνώρισε τελικά την ήττα με 1-0.

- Διαφήμιση -

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Ενγκεμά Π.): Χαρακτινός, Παπαδόπουλος, Κορφιάτης (46′ Κόλα), Λιβέρης, Ζαννιάς, Δρόσος Α., Δονούλης (63′ Μαλαφούρης), Γεωργίου, Μαρούδας , Σέλληνας, Ελέζι (71′ Τζανάρι)

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Καλόμαλος Γ.): Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βελλής, Μπούνας, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Λαθίρης (90′ Παπαγιαννόπουλος), Γεωργιόπουλος (73′ Μωράκης), Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος (80′ Αράπι), Θώδης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.