- Διαφήμιση -

Ένα πολύ σημαντικό διπλό πανηγύρισε η ομάδα της Εράνης Φιλιατρώνη στην έδρα της Α.Ε. Μάνης με 0-1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Χαραλαμπόπουλος στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έχασαν πολλές ευκαιρίες. Για ακόμη ένα ματς πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους καθώς η εικόνα τους είναι ίσως αυτή της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

- Διαφήμιση -

Στην αντίπερα όχθη, η Εράνη άντεξε την πίεση και ευτύχησε να πετύχει το τέρμα στις καθυστερήσεις, ένα τέρμα που την έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας και πιστοποιεί το εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν.

ΑΕ Μάνης (Δρούγας): Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Γιαννής, Κλουβάτος (Σκιάς), Πολυμενέας, Μπέρμπερη, Τσουλάκος, Μουστάκας, Φετάχου (Δουρούμης), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.

Εράνη Φιλιατρών (Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Λαμπρόπουλος, Γκότσης, Ανδρώνης (55′ Χαραλαμπόπουλος), Πέππας, Κώτσος, Χρονόπουλος Α. (63′ Νικολακόπουλος), Χρονόπουλος Ν., Σπυρόπουλος (77′ Χάρμπας), Παπαθεοδώρου, Γεωργιόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.