- Διαφήμιση -

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Θύελλα Χαρακοπιού έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με το ευρύ 1-4 της ΑΕΚ Καλαμάτας.

Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ με τον Εμμανουήλ στο 34ο λεπτό αλλά ο Κούτρης στο 45′ έστειλε ισόπαλες τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

- Διαφήμιση -

Στο 56′ ο Δέμπι έκανε το 1-2 και στο 69′ ο Σωτηρόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι καθάρισε την υπόθεση νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα του μεγάλου διπλού έβαλε ο Α. Στασινόπουλος στο 87′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΑΕΚ Καλαμάτας (Σπάλας): Κατσαρέας, Βέλμαχος (65′ Τσικρικάς), Μαυροειδάκος (65′ Δημητρίου), Γερμάνης, Σταματόπουλος, Χριστόπουλος (39′ Καρούμπας), Κατσαρός, Καλογερόπουλος (50′ Σταθόπουλος), Εμμανουήλ, Κουκέας, Πάλιας.

Θύελλα Χαρακοπιού (Μπλέτσας): Ποτηριάδης, Μαρκάκης, Ορφανός, Στασινόπουλος Κ., Ανδρεάδης, Κουτσολίας, Σαμπάνι (58′ Βασιλογιαννακόπουλος), Κυριακάκης (85′ Βασιλογιαννακόπουλος), Κούτρης, Σωτηρόπουλος (85′ Σκόθος), Δέμπι (69′ Στασινόπουλος Α.).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.